Hangisine İnanalım?


Roberto Carlos'un Fenerbahçe'den ayrılması, Sarı-Lacivertli kulübe gelişi kadar olaylı oluyor. Önceden ha geldi geliyor, ha şimdi gelecek yada Carlos haftaya kesin geliyor haberleri gazete manşetlerini günlerce süslemişti. Gerçi Carlos geliyor bırakın da okadar olsun diyenler de vardır aramızda. Carlos Türkiye'ye geldi. Sempatik tavırlarıyla taraflı tarafsız birçok kişinin beğenisini kazandı. Artık veda vakti geldi. Fakat bu konu hakkında Türk basınında aylardır süren bir polemik yaşanıyor. Carlos ne zaman gidecek? Carlos genelde ayrılık kararını Brezilya ve İspanya basınına verdiği röportajlarda sık sık dile getirmişti. Çoğu zaman da Ocak ayında ülkesine dönmek istediğini belirtmişti. Carlos geçtiğimiz gün Brezilya'da yayın yapan Record Radyosuna açıklamalarda bulunmuş. Carlos'un bu röportajı da tabii ki Türk basınında geniş yer buldu. Bu haber Türkiye'nin 2 prestijli kurumunu ise karşı karşıya getirdi.



Şansal Büyüka yönetimindeki www.maraton.com.tr Carlos ile ilgili haberde "CARLOS AÇIKLADI: DEVRE ARASINDA GİDİYORUM" başlığını kullandı. Haberde Brezilyalı yıldızın ocak ayında ülkesine döneceği ancak Brezilya'da hangi takıma gideceği konusunda karar veremediği belirtiliyor.


Türk basının bir diğer büyük kurumu NTV'de ise haber şu başlıkla verildi: "CARLOS KARAR AŞAMASINDA"... Haberde Carlos'un Sarı-Lacivertli takımda kalıp kalmayacağı konusundaki son kararını salı günü açıklayacağı belirtiliyor.

Türk sporunun bu iki önemli kurumu anlaşılan o ki Carlos nedeniyle karşı karşıya kalmış durumda. Bu durumda şu soruyu soruyoruz: Hangisine İnanalım?

0 yorum: