Güler misin, Ağlar mısın?


İstanbul'da hava soğuk. Bu nedenle de eve tıkılı kalıyor insan. Televizyonda da Kayserispor - Fenerbahçe maçı başlamak üzere. Sıcacık evinde oturup çekişmeli olacağını tahmin ettiğimiz maçı takip etmek en doğru karardı sanırım. Maç başlıyor. Ancak o da ne! Tribünlerdeki seyirci sayısı oldukça az. Türkiye'nin en modern 3 stadından biri Kayseri'deki Kadir Has Stadı. Geçen yıl yapımında astronomik paralar harcandı. Ayrıca takım da üst sıralara oynuyor. Gerçekten bu Kayseri halkını anlamak mümnkün değil. Neyse biz maça bakalım. Fenerbahçe'nin derbi sonrası nasıl bir sonuç alacağı merak konusu... Çünkü Sarı-Lacivertliler genelde kazandıkları bir derbi sonrasında sahadan başları dik ayrılamıyor. Ancak 20.dakikada geçtiğimiz hafta Arda'nın "adam ol" dediği Chiristian Baroni kaleye yaklaşık 40 metreden öylesine vuruyor. Birde ne görelim! Kayserispor'un kalecisi Souleymanou topu tutup içeri atıyor. Hatta pozisyondan umudu kesen Ligtv yönetmeni de pozisyonu değil Christian'ı ekrana seçiyor. Sonra bir de bakıyoruz hakem santrayı göstermiş. Pozisyonun tekrarını izliyoruz ki, buz gibi gol. Aklımıza hemen Souleymanou'nun Denizlispor'daki günleri geliyor. Galatasaray'la oynanan maçta da topu tutup sonrada Servet'in önüne bırakmıştı.
Fenerbahçe bu ilginç golle üstünlüğü ele alıyor. Ancak şans insana her zaman gülmez diye boşuna dememişler. Geçtiğimiz hafta Keita'yı yaka paça yere indiren ve Fildişili oyuncunun atılmasına neden olan Carlos bu kez aynı numarayı Cangele'ye yapmak istedi. Ama Cangele çetin ceviz çıkınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Sonuç 1-1.

Fenerbahçe yine Alex'in olmadığı bir haftayı da hasarsız kapatamadı. Teknik direktör Daum sanırım bu durum üstüne daha fazla kafa yoracaktır.

0 yorum: