Denizli Bahane mi Arıyor?



Beşiktaş-Ankaragücü maçı bitmiş. Siyah-Beyazlı futbolcular çok şükür bu haftayı da 3 puanla kapattık diyor. Tribündeki bir taraftarda yanındakinin kulağına eğilerek "çaktırma sessiz sessiz geliyoruz" diye fısıldıyor. Mustafa Hoca bu galibiyetin kendisini bir nebze de olsun rahatlatacağını düşünürken bir anda lig tv mikrofonlarının önünde buluyor kendini ve sert bir dille federasyonu eleştiriyor: "Biz bu maçı cuma günü oynamak istedik. Çünkü, önümüzde gruptaki en ciddi rakibimizle oynayacağımız maç var. Federasyonumuzun ilgili birimlerinden bize yardımcı olmalarını istedik" dedi.

Mustafa Hoca'yı ne zamandır böylesine kızgın görmemiştik. Ancak Mustafa Hoca bu kadar veryansın ederken şunu da bilmesi gerekir ki, salı günü karşılaşacakları Wolfsburg da kendi ligindeki maçını Beşiktaş'tan sadece 3.5 saat önce oynadı. Wolfsburg'un uçak yolculuğu yapacağını da düşünürsek Mustafa Hoca'nın okadar panik olmaması gerektiğini söyleyebiliriz.



Ancak şunu da düşünmeden geçemiyoruz. Acaba Mustafa Hoca olası bir Wolsfburg mağlubiyetine şimdiden bir bahane mi arıyor. Hani olur da Wolfsburg karşısında beklenmedik bir sonuç çıkarsa (ki bu çok mümkün) "Ben size demiştim. Takımım yeterince dinlenemedi. Bu mağlubiyetin sorumlusu federasyondur" derse hiç şaşırmamak gerekir.

0 yorum: