Uygun: Kafamda bazı projeler var


Ligin 8.haftasında antalyaspor maçının ardından görevinden ayrıldığını açıklayan teknik direktör bülent uygun herhangi bir kulüple görüşmediğini ve bir süre dinlenmek istediğini söyledi.


Kulüp tesislerinde kendisini uğurlayamaya gelen bazı yöneticiler ve personelle vedalaşan Uygun "Ben hiç kimseyle anlaşmadım. Hiçbir yerle de görüşmeyi şu anda düşünmüyorum. Öncelikle kendimi geliştirmek için bazı planlarım var. Milli maçlarımızı izleyeceğim. Ondan sonra da İngiltere'ye gidip hem yabancı dil, hem de son çıkan teknolojiyle ilgili gerekli çalışmalarımı yapıp ondan sonra Türkiye'ye dönüp kendi hayallerimi gerçekleştirme adına, düşündüklerimi başarabilme adına olan bir takımla, yönetimi ve taraftarıyla o gücünü hissettiğim bir ortam olduğunda da o takımla anlaşmayı yaparım. Bu böyle biline.'' dedi.


Bülent Uygun'un planları gerçekten çok dikkat çekici. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki, birçok teknik adamı özellikle istifa etmelerinin ardından tv ekranlarında yorumcu olarak gördük. Umarız Bülent Uygun da yorumcu olarak karşımıza çıkmaz.

0 yorum: