Büyük Aşklar da Bitermiş



Trabzonsporlu taraftarların sevgilisini haline gelmişti İbrahim Yattara. Oynadığı futbolun yanı sıra saha dışındaki sempatik tavırlarıylada bordo mavili taraftarların gönlünde yer alabilmeyi başarmıştı. Oysa birçok yabancı gelip geçti Trabzon yollarından. Ancak Şota ve Arçil ikizlerinden sonra akılda kalan tek isim Yattara olmuştu.




Her ne kadar disiplinsiz davranış sergilese de saha içinde ve dışında yaptığı hareketlerle tribünleri coşturmayı iyi bilirdi. Her maç öncesinde tribünlere çağrılan ilk isim Yattara olurdu. Gineli de çok sevmişti Trabzon'u. Türk vatandaşı olmayı kabul etti ve 6 yıldan beri de Trabzonspor'da forma giyiyor. Bu sezona kadar da sadece Trabzon'un değil taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı.


Ancak bu yıl haşarı çocuğun yakasını sakatlık bir türlü bırakmadı. Tabii ki, sakatlığının bu kadar uzun sürmesinde kendi yapmış olduğu hatalar da az değil. Trabzonspor'un her zaman alkışlarla sahadan uğurladığı Yattara bu kez Kayserispor maçında ıslıklarla soyunma odasına gönderdi. çünkü kendisini 61 numaralı formayı giymesine layık gördükleri Yattara bu sezon takıma hiçbir şey katmamıştı. Doğal olarak da kendisinden çok şey bekleyen Karadeniz'in asabi uşakları, Yattara'nın aleyhinde tezahürat yaptılar. Trabzonspor, Kayserispor'u mağlup etmeyi başardı ancak şu bir gerçekki, Bordo-mavili taraftarın kalbinde Yatttara sevgisi kalmamış.

0 yorum: