Yalancının Mumu


"Yalancının mumu yatsıya kadar yanar" diye atalarımız boşuna dememiş. Haşarı çocuğumuz Kazım koskoca Fenerbahçe Kulübü'nü yalancı durumuna düşürdü. Ancak Fenerbahçe bunun altında kalır mı? Tabii kalmaz. Hemen bir açıklama yaparak Kazım'ın eksik bilgi vermesi nedeniyle bu hataya düştüklerini belirttiler.

Olayı biraz detaylı anlatalım. Fenerbahçe'nin eli avucuna sığmayan çocuğu Kazım Kasımpaşa maçından sonra kadim dostu Santos'la Beyoğlu gecelerine akmış. Bunu haber yapan Sabah Gazetesi de doğal olarak bu habere sayfalarında yer vermiş. Ancak fotoğrafları baskıya yetişmediği için görüntü kullanamamış. Bu olay üzerine Fenerbahçeli yetkililer hemen Kazım'ı aramışlar. Kazım da yok öyle bir şey deyince, Fenerbahçe Kulübü klasik haber yalanlama açıklamasını yayınladı. Ancak Sabah gazetesi de dün Kazım'ın Beyoğlu'ndaki fotoğrafını yayınladı ve Fenerbahçe Kulübünü yalancılıkla suçladı. Gardı düşen Fenerbahçe Kulübü de Kazım'ın bu durumda kendilerine yalan söylediğini belirterek bu futbolcuya ceza vereceklerini açıkladılar.

Ancak Kazım şunu unutuyor sanırsam. Kendisi Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birinde oynuyor. Böyle ucuz yalanlarla bu kulübü küçük düşürme hakkı olmadığını düşünüyorum.

0 yorum: