VIP'DEN 20 LİRAYA BİLET...


Trabzonspor, kupada İstanbul Belediyespor karşısında yarı final şansı ararken bilet fiyatları dikkatimi çekti. Kulüpten yapılan açıklamaya göre en pahalı olan VIP biletinin fiyatı 20 TL... Kale arkaları ise sadece 5 TL. Ne diyelim, kendisini 4 büyükten biri olarak gören bir kulübün VIP biletinin 20 TL olması komik değil mi? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın birçok maçına gittim. Hiçbirinde kale arkası bilet fiyatı bile 20 TL olmadı.

Galatasaraylı Rıdvan!



Rıdvan Hoca her fırsatta koyu bir Fenerbahçeli olduğunu açık bir şekilde söylemekten kaçınmaz. Yıllarca Fenerbahçe'ye hizmet verdi ve Fenerbahçe de ona bu şöhreti sağladı. Röportajın nezamana ait olduğu konusunda net bir bilgim yok ama 1987'lerde olduğunu tahmin ediyorum. Hatta Rıdvan Hocanın Galatasaray formasını giyip sonra Mehmet Topuz'un Beşiktaş'a yaptığı gibi Fenerbahçe'yle anlaşmış. Tabii dönemin muhabirleri de Rıdvan Hocayı bu konuda köşeye sıkıştırmış. Her fırsatta Galatasaray sorusunu Rıdvan Hocaya yöneltmişler...

Eğlenceli Taraftar Ürünleri - Biz de İstiyoruz


Mönchengladbach Perdeleri
Eşinize çaktırmadan bu perdeyi asma cesaretini gösterebilir misiniz bilmem ama oldukça güzel görünüyor.



Şampiyon Wolfsburg ojeleri
Wolfsburg şampiyon olmuş. Erkekler biraları devirip şampiyonluğu kutluyor. Fanatik bayanlar da bu durumda bile güzelliklerini öne çıkarmayı ihmal etmiyor. Bu eller öpülür beyler...



Stuttgart Kızarmış Ekmekleri
Buradaki mesaj şudur sanırsam: Stuttgart rakiplerini böyle kızartır...



Bebelere Hannover Emziği
Hannover emziğini ağlamayana vermiyorlar...

Bir Avuç Fındık İyi Gelir


Trabzonsporlu futbolcular her maç öncesi taraftarlara bir paket fındık armağan ediyor.

Mafya Babası Carlos


Roberto Carlos'un, İtalya'nın Napoli kentinin ünlü mafya grubu olan Camorra'nın liderleriyle birlikte fotoğrafı yayınlandı.

Fener'e İnat Sarı-Kırmızı


Fenerbahçe'yle bağları koparılan Colin Kazım havaalanında nişanlısını beklerken taktığı şapkayla ilgi odağı oldu. Sarı kırmızı renkli şapkasını takan milli futbolcu sanki birilerine mesaj gönderiyordu. Fenerbahçe'den kovulan Kazım Milli takıma da alınmazsa gideceği yer belli: Japonya:)

Bunlar da Spor!



Vieri'nin emeklilik günleri


Futbol kariyerine nokta koyan İtalyan yıldız Vieri emekliliğinin tadını çıkartıyor. Vieri yeni yıla İtalya'nın soğuk olduğunu düşünerek sevgilisiyle birlikte Florida'da girmiş. Bu fotoğraflardan da anlaşıldığı gibi Vieri hayatından oldukça memnun...

Melissa yengemiz, Vieri'nin güneşten kızarmaması için hemen güneş yağını sevgilisinin sırtına sürüyor.

Spor Bazen İlginçtir

Barçalı Baros



Barcelona'nın, R.Madrid'i 1-0 yendiği maçta Galatasaraylı Milan Baros da tribündeki yerini aldı. Bordo mavili atkısını takıp, koltuk değneklerinin yardımıyla maça gelen Baros'un Barcelona'nın golüyle de büyük bir sevinç yaşadığı belirtiliyor.

Trabzon Aşkı!


Bir başka oluyor Trabzon insanı. Komik olayların altında muhakkak imzaları oluyor. Fenerbahçe maçına giden bir Trobzonspor taraftarı objektife böyle takılmış. Yaratıcı olan bu arkadaşımızı kutluyoruz.

Asaletten Cesarete



Parçalı, klasik, beyaz ve mor derken, Galatasaray yönetimi ikinci yarıya cesaret temasını öne çıkaran formaları hazırlamaya karar verdi. Sezon başında mor formaların asalet anlamına geldiği belirtilmişti. Ancak beklenen verimi alamayan Sarı kırmızılı yönetim cesaret anlamına gelen kırmızı formaları sunmaya hazırlıyor. Bakalım bu formalar camiayı cesaretlendirecek mi?